Валута:
Безплатна доставка за поръчки над 300 лв.!

Количката е празна.

Няма артикули за сравнение.

за Trinitti

TRINITTI беше създадена през 2013 година в отговор на търсенето на качествена българска марка за детски, дамски и мъжки облекла, която да предлага истинска стойност на своите клиенти. В дрехите изработвани с внимание и грижа, искаме да въплатим усещането за онези приятни моменти на цялото семейство, в които можем да бъдем спокойни и изпълнени с увереност, идващи от разбирането, че истинското щастие е вътре в нас.

Това са нашите обещания:

МОДЕЛИ - Винаги огромно разнообразие от поддържани модели за всеки сезон, нови модели през 1 до 2 седмици. Стилни кройки, красиви изображения и детайли.

ПЛАТОВЕ - Платовете са висококачествено вносни платове, от подбрани производители занимаващи се с производството на платове от над 30 години.

ЩАМПИ - Използват се 2 начина:

1. Вграждане на текстилно мастило в плата, което позволява изпиране без никакво повреждане на картинката.

2. PVC - с висока здравина, тествана многократно на изпиране. Дори ежедневно изпиране няма да повреди PVC картинката на дрешката.

ЕТИКЕТИ - Всяка дрешка притежава сатенени етикети за състав, начин на изпиране, марка и размер. Както и красиви гланцирани етикети.

Всичко това събрано на едно място съчетано с добрата цена от производител на едро, може да изкуши и най-претенциозния клиент, и най-важното.. децата се влюбват в дрешката на TRINITTI !