Валута:
Безплатна доставка за поръчки над 300 лв.!

Количката е празна.

Няма артикули за сравнение.

КАК МОГА ДА ВИДЯ ЦЕНИТЕ?

Зa да виждате цените и да използвате пълната функционалност на сайта Вие трябва първо да се регистрирате като търговец и да имате потребителско име и парола. Натиснете ТУК. След успешна регистрация ще можете да виждате всички модели които са в наличност на едро с техните цени. Ще можете също така да направите Вашите поръчки онлайн.

 

КАКВО ВКЛЮЧВА ПОСОЧЕНАТА ЦЕНА?

Цената е за един брой в серия. Не се начислява допълнително ДДС. Издава се опростена фактура. В случай, че желаете фактура по ДДС, моля свържете се с нас.


КОЛКО СТРУВА ДОСТАВКАТА?

Повече информация ТУК.

 

КАКВИ СА ВАРИАНТИТЕ ЗА ПЛАЩАНЕ?

Информация за методите за заплащане можете да намерите ТУК.

 

Каква е минималната стойност на покупката?

Мимималната стойност на покупката за една поръчка е 100 лв. Минималното количество за един модел е една серия.

 

Какво означава серия?

Всеки модел се предлага в определен набор от размери. Освен ако не е указано друго, серията включва по 1 брой от всички посочени размер за конкретния модел.

 

Получаване на поръчка

Ние ще изпратим Вашата стока по куриер до един ден от деня на поръчката. Куриерската услуга заплащате на куриера. Поръчки над 300 лв. се изпращат безплатно. За доставка в съботен ден се дължи допълнителна такса от 2.50 лв. . Ако желаете доставката да е за събота - напишете го в забележка към поръчката. Поръчки изпратени в петък ще бъдат обработени в понеделник.

 

Как да пазаувам от сайта

След като имате регистрация в сайта влезте с Вашето потребителско име и парола. Натиснете върху бутон "КУПИ", за да сложите продукт във виртуалната потребителска количка. След като добавите продукт в количката, можете или да продължите и да изпратите поръчката. Във всеки един момент ще можете да се информирате за текущата Ви поръчка и общата стойност на стоките. Вие можете да извадите нещо от количката по всяко време, като кликнете върху бутон "Изтриване", който се намира до продукта в кошницата. Можете да видите текущата си поръчка, като кликнете върху бутон "Количка". Ако имате проблеми с поръчката, моля свържете се с нас - ние ще се радваме да Ви помогнем да изпратите Вашата поръчка.